Stadsfeest Doetinchem 2010

Donderdag 2 tot en met zondag 5 september 2010 vindt Stadsfeest Doetinchem plaats, het is het grootste gratis evenement in de Achterhoek (editie 2013: klik hier). Van ’s ochtends tot ‘s avonds is er voor alle leeftijdsgroepen wel wat te beleven. Hart van het Stadsfeest is het centrale, grotendeels overkapte Simonsplein. Speciaal voor jongeren doet Dancetour op donderdag Doetinchem aan: het officieuze opening van het Stadsfeest.

Op de andere dagen zijn er ook tal van optredens op het Sinmonsplein en op twee podia in de Grutstraat. Vrijdag is er voor de tweede maal de ‘Vote Kick off’ door scholieren en een optreden van onder andere Miss Montreal. Zaterdag vindt traditiegetrouw het Bleekpopfestival plaats, van 12.00 uur tot middernacht aan de Bleek bij de Oude IJssel. Dat festival richt zich vooral op tieners en biedt pop –en rockbands uit de regio, van daarbuiten en de laatste jaren ook alle aandacht voor dance. Daarnaast is er voor de kleintjes van vrijdag tot en met zondag allerlei kindervertier. Zondag is een extra koopzondag, het NK Kussengevecht in het centrum, Koningschieten Stadskoning 2010-2011, optredens van onder andere Waylon en afsluitend vuurwerk op De Bleek.

Lees ook:Stadsfeest Doetinchem
Lees ook:Stadsfeest Doetinchem 2011
Lees ook:Stadsfeest Doetinchem 2012
Lees ook:Visserijdagen en Mosselrace Bruinisse
Lees ook:Tuinbeurs Doetinchem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>