Solar Weekend Roermond 2010

Vrijdag 6 tot en met zondag 8 augustus 2010 vindt bij de Maasplassen van Roermond de 6e editie plaats van Solarweekend: een cross-over festival met een mix van muziekstijlen in een relaxte atmosfeer (editie 2012: klik hier). De programmering is breed: zo heeft Siolar Weekend muziek areas met house, techno, electro, hiphop en pop. Zonder Solartiesten geen Solar: ook creatieve gasten komen aan hun trekken, en met al dat water in de buurt liggen zwemmen en varen voor de hand.

 

De strandcamping (met openluchtbioscoop) is een niet te missen onderdeel van Solar: die gaat vrijdag om 11.02 uur open en sluit maandag om 11.58 uur en daar vindt vrijdag vanaf 16.04 uur een pre-party plaats. Naast muziek en cultuur is er ook ruimte voor serieuze zaken. Dit jaar vraagt Amnesty International aandacht voor gedwongen huisuitzettingen in Nairobi, Kenia: daar kunnen sloppenbewoners ieder moment zonder waarschuwing uit huis worden gezet. Op het festivalterrein staat een heuse sloppenwijk, met loungeplek en activiteiten. Zaterdag en zondag is het festival te bezoeken van 11.07 tot 23.04 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Solar Weekend Roermond 2012
Lees ook:SOLAR weekend Roermond
Lees ook:Vlammen voor de vrijheid
Lees ook:Solar Weekend 2011 in Roermond
Lees ook:Solar Weekend Festival Roermond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>