Solar Weekend 2011 in Roermond

Vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus 2011 vindt bij de Maasplassen van Roermond de 7e editie plaats van Solar Weekend (2012: klik hier): een cross-over festival met een mix van muziekstijlen in een relaxte atmosfeer. Elk jaar bedenkt Extrema een thema dat als leidraad fungeert voor al haar events: dit jaar ‘Sharing Secrets’. ‘Geheimen hebben iets spannends; geheimen delen  versterkt het groepsgevoel’, meldt de website: het past in de tijdgeest: dagboeken zijn out, maar we delen van alles op social media.

 

Op de festivals van Extrema komt het thema terug in onder andere theater, artwork en kunstinstallaties. De programmering is breed: Solar Weekend telt tien areas en net zoveel creatieve dorpen en biedt naast bekende muziekstromingen als dance, hiphop, pop en underground dit jaar ook andere genres en kunstvormen. Line-up: zie website. Creatieve gasten komen ook aan hun trekken en met al dat water in de buurt liggen zwemmen en varen voor de hand. De camping is een niet te missen onderdeel van Solar, gaat vrijdag om 11.02 uur open en sluit maandag om 11.57 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Solar Weekend Roermond 2012
Lees ook:Solar Weekend Roermond 2010
Lees ook:SOLAR weekend Roermond
Lees ook:City of Dance 2015 in Middelburg
Lees ook:Solar Weekend Roermond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>