Gothic Fair Jerafest in Rijnhal Arnhem

Zaterdag 5 en zondag 6 december 2009 is de Rijnhal in Arnhem het domein van de Gothic & Fantasy Fair ‘Jerafest’ (editie 2010: klik hier). De naam ‘Jera’ komt voort uit het Oudgermaanse runenschrift en geeft aan dat je het verleden achter je kunt laten en dat er een nieuw tijdperk aanbreekt. ‘Wij vieren in dit weekend datr een cyclus van 12 maanden wordt afgesloten en er een nieuw begin gemaakt wordt’,  aldus de website: zegmaar Oud & Nieuw in Gothic-land. De opzet in de Rijnhal wordt nieuw, met veel optredens en als hoogtepunt een complete show van Omnia.

Daarnaast Harmony Glen, Ametheon, Fear Rewmains, veel lopend vermaak en loslopend wild, zoals House of Wax, The Greenthings en Draco en vertelt Abe de Verteller zijn verhalen. Verder is er zwaardvechten, boogschieten, een uilen –en reptielenshow, slangenmeisjes, modeshows, Wicca voorlichting en tal van workshops, zoals balfolk (dansen op folk music) , sieraden maken, harpspelen, doedelzakspelen en keramiek schilderen. Op een grote Keltische markt zijn de meest uiteenlopende Gothic & Fantasy-artikelen -en kleding te koop. De Rijnhal is open zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur en zondag van 10.00 tot 20.00 uur. De entreeprijs is reuze schappelijk: een tientje.

Lees ook:Gothic en Fantasy Fair in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic en Fantasy Fair in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>