Gothic en Fantasybeurs Rijswijk

De Evenementenhal Rijswijk is op zaterdag 21 en zondag 22 februari 2009 het domein van gothic: dan vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats (editie 2011: klik hier). In meer dan 150 kramen worden alle mogelijke Gothic & Fantasy artikelen aangeboden. Er zijn unieke optredens van individuele artiesten tot toneelgezelschappen, kunstenaars en bands. Er zijn tal van hebbedingetjes te vinden, zoals: kleding, sierraden, accessoires, elfenbeeldjes, wicca producten en posters.

 

Op beide dagen treedt de Belgische Balfolk Band ‘Lebocha‘ op. Tussen de optredens door worden dansinstructies gegeven. Op zaterdag speelt de middeleeuwse female popband ‘Reincarnatus‘, die popmuziek met middeleeuwse instrumenten combineert. De Celtic Folk Band ‘Rapalje‘ sluit de beurs op zondag af. Daarnaast zijn er vele interactieve acts. Abe de Verteller en de Kelten zonder Grenzen vertellen hun verhalen. Donderelf en muziekgroep ‘Gheselscap goet ende fyn’, de Greenthingz, Johannes de nar en Jannes de goochelaar zorgen voor vermaak. De LARP groep ‘Cauldron‘ brengt shows en entertainment, uitgedost in onder andere monsterpakken. Zij vermaken ook de kleine bezoekertjes. De beurs is op bede dagen open van 10.00 tot 18.00 uur en kost € 8,=; kinderen van 6 tot en met 11 jaar € 4,=.

Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Phantasium Eindhoven
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijswijk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gothic en Fantasybeurs Rijswijk

 1. yvette

  wanneer is de volgende gothic beurs in rijswijk

    /   Reply  / 
  1. erik feenstra

   Het weekend van 7 en 8 november; de week ervoor komt hierover een artikel op deze blog.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>