Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem

De Rijnhal in Arnhem is op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2008 het domein van de Gothic & Fantasy Fair. In meer dan 200 stands worden Fantasy artikelen en diensten aangeboden. Er komen  veel optredens van artiesten, bands, kunstenaars, een modeshow en een middeleeuwse markt. Iedereen kan verkleed komen: er zijn kleedkamers. De Gothic beurs is te bezoeken van 10 tot 18 uur; toegang kost € 8,=. Zie ook ‘Gothic in Rijswijk’ en ‘Diamanten doodskop’.

 

Er komen optredens van groepen als Fling: een van de beste folkbands van Nederland. Omnia brengt traditionele muziek op een eigentijdse wijze, maar dan zonder elektronische instrumenten of computerprogramma’s. Cum Suis zingt volksmuziek uit Keltische en Germaanse tijden. Krebbel speelt middeleeuwse muziek. In de hal zijn doorlopende shows van onder andere een middeleeuwse minstreel, roofvogelvluchten met uilen en andere roofvogels. Er zijn workshops zwaardvechten, Ierse folkdance, spelen op de Bodhran en de Larpers van Cauldron, een interactief spel in een fictieve wereld.

 

Lees ook:Gothic en Fantasybeurs Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy in Rijswijk
Lees ook:Mysticfair 2008 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gothic & Fantasy in Rijnhal Arnhem

  1. Pingback: Gothic & Fantasy in Rijswijk | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>