Veronica Sunset Grooves op strand Hoek van Holland

Veronica presenteert op zaterdag 22 augustus 20009 de tweede editie van Sunset Grooves: het grootste gratis strandfeest van Nederland. Om de start van het nieuwe tv-seizoen te vieren, pakt de zender groot uit: vanaf een indrukwekkend podium torenen veel nummer 1 club Dj’s hoog boven het strand uit en laat de bezoekers uit hun dak gaan met spectaculaire shows. Alle Veronica fans zijn welkom om te dansen op opzwepende zomerse beats, terwijl de zon in de zee verdwijnt. Het strandfeest begint om 18.00 uur en eindigt om 01.00 uur.

De eerste editie was vorig jaar een groot succes, toen zo’n 20.000 bezoekers op het strand uit hun dak gingen. Veronica zendt de zaterdag erop, 29 augustus, een compilatie uit vanaf 01.00 uur. De NS zet extra lange treinen én extra stoptreinen in en adviseert bezoekers om naar station Hoek van Holland te reizen. Daarvandaan is het een kwartiertje lopen.

Lees ook:Popfestival ZAND in Almere
Lees ook:Oprichter Radio Veronica overleden
Lees ook:‘RTL Viert De Zomer Concert’ op strand Hoek van Holland
Lees ook:Popconcert op strand Hoek van Holland
Lees ook:Internationaal Vuurwerkfestival van Scheveningen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>