‘RTL Viert De Zomer Concert’ op strand Hoek van Holland

RTL viert de zomer met speciale programma’s op tv en met pakt extra uit met een nieuw, groot en vooral gratis evenement: het RTL Viert De Zomer Concert op het vernieuwde strand van Hoek van Holland. Zaterdag 1 augustus 2009 zorgt RTL voor een concertlocatie op het strand ‘met alles erop en eraan’,  aldus de website. Terwijl de zon in de zee zakt, staan optredens op het programma van: Kane, Van Velzen, Stereo en Van Dik Hout. Het concert begint om 17.00 uur wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk en is circa 23.15 uur afgelopen.

 

Met dit concert is RTL van plan ‘een traditie op te starten op de meest zonnige locatie: het strand’. Het strand ligt een kwartier lopen van station Hoek van Holland Strand. Speciaal voor het concert zet de NS lange treinen in tussen Rotterdam centraal en Hoek van Holland en rijden de treinen ook nog na 21.00 uur van en naar station Hoek van Holland Strand. Voor auto’s is parkeerruimte bij de Badweg.

Lees ook:Popconcert op strand Hoek van Holland
Lees ook:Badgasten moeten strand Hoek van Holland mijden
Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle
Lees ook:Strand6daagse van Hoek van Holland naar Den Helder
Lees ook:Veronica Sunset Grooves op strand Hoek van Holland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>