Toppers in Concert 2009 in de ArenA

Vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2009 gaat het dak van de Amsterdam ArenA eraf tijdens de vijfde editie van Toppers in Concert (2013: klik hier). Volgens de website belooft het jubileum ‘het grootste meezingfeest van het jaar’ te worden. René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom (die Gerard Joling verving, nadat deze woedend was opgestapt). Op het Songfestival in Moskou hadden de Toppers niet bepaald veel succes, maar het grootste meezingcafé van Nederland belooft te gaan spetteren.

In de afgelopen vier jaar vierden ruim 850.000 bezoekers het festijn, vaak volledig uitgedost: in vier jaar uitgegroeid tot ‘cult’ en een traditie. Het stadion gaat om 19.30 uur open; de show start om 21.00 uur. Beide avonden zijn uitverkocht.

Lees ook:Zingen en swingen in de Arena met de toppers
Lees ook:Kermis Tilburg sluit af met groot vuurwerk
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2016 in de Amsterdam ArenA: ‘Royal Night of Disco’

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Toppers in Concert 2009 in de ArenA

  1. Monique

    Hey,

    ik wil even laten weten dat wij met 4e ook héél erg graag naar de Toppers hadden gewild zaterdag.

    Heb al op 1 oktober kaartjes betaaald bij EASYTICKET maar helaas mijn kaartjes niet in huis.
    Volgens hun zijn ze al dagen geleden verstuurd.

    Dus helaas voor ons gaat ‘t feest in de Arena niet door.
    Kunnen we morgen lekker zitten balen thuis.
    Mooie k..zooi toch.

    Wil bij deze jullie allemaal waarschuwen dus voor EASYTICKET, géén kaarten bestellen als je zeker wilt zijn van een super concert.

    Met vriendelijke groeten, Monique.

      /   Reply  / 
  2. Erik Feenstra Auteur

    Goh, wat jammer! En dank voor de tip.

      /   Reply  / 
  3. Peter Vader

    Toppers in concert van Zaterdag 13 juni was tot de pauze redelijk tot goed. Er werd lekker meegedaan door publiek, m.a.w. de stemming was prima. Na de pauze één grote aanfluiting. René Froger overdreven om ook z’n familie ( met alle respect ) erbij te betrekken. Daar kwamen we niet voor en vervolgens die kwal van Robert ten Brink, die A niet kan zingen, B ik geen € 110 voor wil betalen, C kinderliedjes als in een groen groen knolle knolle land, zing ik wel met m’n (klein) kinderen. We zijn ook op dat moment weggelopen en met ons vele anderen. Laat ten Brink maar thuis en nodig echte zangers of zangeressen uit is onze tip.
    Wij gaan in ieder geval nooit meer naar dit soort evenementen. Als wij een cijfer mogen geven dan komen we uit op een dikke onvoldoende.

      /   Reply  / 
  4. Bauke

    Nou Nou Peter,
    wil niet veel zeggen maar vond de Toppers toch wel echt TOPPERS!
    Voor de pauze en zeer zeker na de pauze, met hun spetterende opening van SHINE.
    Wat Rene deed is de beleving van een Artiest als mens, die gewoon zijn ouders (ALLEBEI) moet missen waar ze de laatste jaren altijd van de partij waren.
    Die beleving moet je kunnen begrijpen als je muzikaal weet waarover het gaat, is die er niet dan wordt het ook verdomde moeilijk om Rene hierin te begrijpen.
    Ja wat moet je met Robert in de Amsterdam Arena bij het meezingfestijn van het jaar??????
    Nou de reacties die ik kon waarnemen, van de mensen in de directe omgeving voor,naast,achter en rondom me waren toch wel zeer geslaagd mag ik zeggen.
    Het gaat dan even niet erom of Robert een fenomenale zanger cq entertainer is,maar de boodschap van onze drie Toppers HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR.
    En beste Peter, daar zijn ze volgens mij al voor een VIJFDE keer alweer in geslaagd.
    Ik had geluk dat ik op het laatste moment nog twee veldkaarten heb kunnen bemachtigen,maar een ding weet ik honderd procent zeker: ik zal er volgend jaar weer zijn en ook dan zullen onze drie Toppers zeer zeker weer SHINEN!!!!!!!!!
    Als ik dan zeer neutraal een cijfer moet geven voor dit optreden op 13 Juni 2009,krijgen de Toppers en zeer zeker onze Gordon een dikke TIEN!

      /   Reply  / 
  5. brian

    ik toppers leuk

    Jammer toppers gerard

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>