Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Vrijdag 24 tot en met zaterdag 26 mei 2013 is de Amsterdamse ArenA opnieuw het domein van Toppers in Concert: voor het negende jaar op rij kan het publiek met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger meezingen en swingen op ‘het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar’ (2014: klik hier). De avond uit van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s om even uit de alledaagse sleur te zijn. Thema dit jaar is ‘The 1001 Night Edition’: een magische, zwoele nacht in een sprookjesachtig decor.

Het kledingadvies is ‘Glitter Mystic With a Touch of Gold’. Traditiegetrouw komen er ieder jaar gasten uit binnen en buitenland, zoals de Amerikaanse R&B, disco- en soulgroep Tavares, de Vengaboys en Najib Amhali. Daarnaast wisten de Toppers Jan Smit en de 3J’s als extra gasten te strikken. Het stadion gaat om 19.00 uur open (hoofdingang E om 18.30 uur); het concert begint om 20.30 uur.

Lees ook:Toppers in Concert 2016 in de Amsterdam ArenA: ‘Royal Night of Disco’
Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2012 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Lichtjesavond Broek op Langedijk
Lees ook:Grachtenfestival Amsterdam: vanaf vrijdag 11 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>