Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Donderdag 20 tot en met zaterdag 22 mei 2010 staan de Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA: de zesde editie van ‘het grootste meezingfestijn van het jaar in de ArenA’ (2013: klik hier). Zo staat het in de aankondiging, die het ook heeft over het ‘feest van de verbroedering’. Na een hoop heisa maken de diva’s Geer & Goor (Gerard Joling en Gordon hun comeback en schuiven aan bij René Froger en Jeroen van der Boom.

De Toppers zijn daarmee uitgegroeid van een trio naar een kwartet, met gastoptredens van onder andere Thomas Berge, Karin Bloemen, Ruth Jacott en Frans Bauer. De organisatie verwacht deze editie de miljoenste bezoeker te bezoeken en vraagt het publiek zich uit te dossen in wit/zilver ‘met hemelse accenten’. Het stadion gaat om 19.00 uur open; het concert begint om 21.00 uur.

Lees ook:Duizendste concert Frans Bauer in Carré
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:EO organiseert Kerstfeest op de Dam
Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:Margriet Winter Festival in de Jaarbeurs Utrecht: 18-24 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>