Nacht van Oranje: meezingen & swingen in Ahoy


Op Koninginnenacht, dinsdag 29 april 2008, trilt de Ahoy weer op haar grondvesten tijdens de 16e Nacht van Oranje: het jaarlijkse mega-evenement voor liefhebbers van de Nederlandse muziek (2013: klik hier). Op de avond voor Koninginnedag is het Sportpaleis Ahoy traditiegetrouw helemaal oranje gekleurd. Veel van de bezoekers komen in oranje broeken en T-shirts en met oranje pruiken, veren boa’s en opblaaskronen. Ze komen van overal uit Nederland naar de Ahoy Rotterdam voor het grootste meezingfestijn van het land.

 

De feestvierders kunnen genieten van de Deurzakkers, Imca Marina (die  vrijdag een lintje kreeg), de Dutch Diva’s, Ben Cramer, Albert West, de Havenzangers, Thomas Berge, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom Lee Lowers en vele, vele andere artiesten. De deuren gaan open om 18.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Tickets zijn niet meer online te bestellen, maar nog wel te koop op de verkooppunten van de Ticketservice, of aan de kassa van de Ahoy. Tickets: 25,=, 30,=, 35,= of 40,=.

Lees ook:Nacht van Oranje 2010 in Ahoy
Lees ook:Nacht van Oranje in Ahoy
Lees ook:Amstelveen Live 2010
Lees ook:Zeven Mijls Zomer in de Efteling
Lees ook:Derde TROS Muziekfeest op het Plein in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>