Derde TROS Muziekfeest op het Plein in Goes

IMG_20160518_105644Elk jaar reist de TROS door Nederland om voor de televisie het TROS Muziekfeest op het Plein op locatie op te nemen, altijd met een groot aantal bekende artiesten van Nederlandse bodem. Na Enschede en Sittard strijkt heeft feest op dinsdag 26 juni 2102 meer in Goes. Daar is de Grote Markt het decor voor het derde en laatste TROS Muziekfeest. Het begint om 20.30 uur, duurt tot circa 22.45 uur en is gratis. 

Er komen altijd duizenden mensen naar toe, dus is er een groot plein voor nodig en is het aan te raden om op tijd te komen. De presentatie is zoals altijd in handen van Jan Smit. Er zijn optredens van onder meer Marianne Weber, Nick & Simon, Rene Froger, Wolter Kroes, 3JS, Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Jan Smit, Gerard Joling en Frans Bauer. De uitzending van deze editie is op vrijdag 13 juli vanaf 21.25 uur op Nederland 1.

Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2012 in Enschede
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Uden
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2013 in Purmerend
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Sittard
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Ede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>