Amstelveen Live 2010

Vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2010 vindt in de Emergohal in Amstelveen voor de derde keer Amstelveen Live plaats. De sporthal staat Langs de Akker, in de buurt van het ziekenhuis. Na de succesvolle  uitverkochte editie van vorig jaar is de organisatie Stichting Meer Sfeer er opnieuw in geslaagd ‘een mooie line-up neer te zetten waarmee zeker het dak er weer af gaat’, juicht het persbericht. Met op vrijdag  Nick & Simon, Frans Duyts, Thomas Berge en Peter Beense en op zaterdag Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Danny de Munk en Quincy.

 

Beide dagen gaan de deuren open om 20.00 uur; het programma begint om 20.30 uur. Volgens de website is deze editie ook alweer bijna uitverkocht: tickets: zie website. Bij de kassa’s kan alleen met contant geld worden betaald (tickets en consumptiemunten): er zijn geen pinautomaten aanwezig in de sporthal.

Lees ook:Nacht van Oranje in Ahoy
Lees ook:Zeven Mijls Zomer in de Efteling
Lees ook:Go Apres Ski in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Nacht van Oranje: meezingen & swingen in Ahoy
Lees ook:Jordaan Festival 2013 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>