Wiejese Diekdaegen – feestweekend in Wijhe

overijssel3Donderdag 3 tot en met zondag 7 september beleeft het Overijsselse stadje Wijhe voor de 22e keer de Wiejese Diekdaegen, ‘hét gezelligste feestweekend van Salland‘. Het feest ontstond vorige eeuw als de Wiejese Karmse (Wijhese kermis). Die is nog steeds één van de pijlers van het feestweekend, dat in 1994 werd omgevormd tot vier dagen vol activiteiten.

Naast kermis is er muziek in de tent, vrijdag de seniorenmiddag, zaterdag een rommelmarkt, het 11e Keltisch Festival Wijhe, een Keltische markt en demonstraties, kinderactiviteiten en kwalificaties voor de Sterkste Man van Nederland 2016. Zondag vertrekken na de oecumenische kerkdienst om 11.00 uur verschillende toertochten en zijn er ‘s middags ‘Smaek in ‘t park’, Straatfestival Wijhe en als afsluiting Roxanne & Dre Hazes in de tent.

Lees ook:Keltisch Midzomerfestival Nieuweschans
Lees ook:Wijhe 1050 jaar
Lees ook:Keltfest Dordrecht 2012
Lees ook:Keltisch Midzomerfestival Nieuweschans
Lees ook:Keltisch Midzomer Festival in Bad Nieuweschans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>