Keltisch Midzomer Festival in Bad Nieuweschans

Voor de achtste keer gaat het Groninger grensdorp Bad Nieuweschans drie dagen terug naar de Middeleeuwen, tijdens het Keltische Midzomer Festival, vrijdag 4 tot en met zondag 6 juli. Entertainers, theatermakers, druïden, boogschieters, trommelaars en bands uit Europese landen komen naar het uiterste oostelijke puntje van Nederland.

Er zijn verschillende podia met muzikale acts, dans, dansworkshops, theater en voor de derde keer een unieke Keltische huwelijksceremonie (Handfasting) en een Middeleeuwse markt met bijzondere koopwaar en een keur aan eet- en drinkwaar uit vervlogen tijden. Vrijdag begint met een Kampvuuravond, zaterdag is het Muziekspektakel en zondag de Familiedag, met extra veel aandacht voor kinderen. Het festival is te bezoeken vrijdag van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 24.00 en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Zevende Keltisch Midzomer Festival Bad Nieuweschans
Lees ook:Keltisch Midzomerfestival Nieuwschans 2012
Lees ook:Keltisch Midzomerfestival Nieuweschans
Lees ook:Keltisch Midzomerfestival Nieuweschans
Lees ook:FantasiaFest de Lindenhorst Meppel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>