Taptoe Weekend Tiel: Bierfest, Taptoe en Tielse Toeterdag

IMG_20160602_125031Vrijdag 5 tot en met 7 juni staat Tiel in het teken van de 21e editie van de Taptoe Tiel (2016: klik hier). Vrijdagavond begint met Tiel het Tieler Tal Bierfest op Het Taluud in het centrum van Tiel, een gratis toegankelijk Duits bierfeest met feestband Die Rosentaler. Zaterdagmiddag starten de taptoekorpsen om 14.00 uur vanaf het taptoeterrein (Het Taluud) naar het centrum. Het taptoeterrein gaat om 18.30 uur open, een half uur later begint het voorprogramma en om 20.00 uur de Taptoe Tiel.

De deelnemende korpsen ‘presenteren zich met een wervelend spektakel van muziek, show en ritme’. Zondag is de Tielse Toeterdag. In 2002 bestond blaaskapel ‘De Eigenheimers’ dertig jaar en werd de eerste Toeterdag georganiseerd. Dat groeide uit tot een blaaskapellenfestival met 25 dweilorkesten, in combinatie met koopzondag en een braderie in he twinkelhart van de fruitstad met 180 kramen.

Lees ook:Taptoe-weekend Tiel: Bierfest, Streetparade, Taptoe en Tielse Toeterdag
Lees ook:Taptoe Alkmaar 2009
Lees ook:Nationale Taptoe 2008 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Taptoe Thialf Heerenveen
Lees ook:Nationale Taptoe 2012 in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>