Regen spelbreker Sail Den Helder

IMG_20160516_161545Vrijdag 21 juni was hevige regenval de grote spelbreker tijdens de Marinedagen en Sail Den Helder. De aanloop van publiek was daardoor niet groot. Ook zaterdag is het regenachtig, maar voor veel mensen is dat deze tweede dag geen reden om weg te blijven. Op het marineterrein is van alles te beleven, met onder andere een muziekpodium in een grote tent op Willemsoord (met horeca), demonstraties, een rommelmarkt en last but not least liggen er tientallen klassieke tall ships en zijn er 69 schepen te bezichtigen.

Al is de opkomst kleiner dan verwacht, de sfeer is goed. Als het regent, zoeken veel mensen de groter tent op om zich op te warmen en te schuilen voor de regen. Het evenement duurt nog tot en met zondag 23 juni. Het terrein is zaterdag open tot 23.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdag is er om 22.45 uur vuurwerk. De Koningsstraat is tot in de late uurtjes het domein van AfterSail.

Lees ook:SAIL Den Helder en Marinedagen 2017
Lees ook:Record aantal Tall Ships tijdens SAIL-In parade op woensdag 19 augustus
Lees ook:Tall Ships op weg naar Sail Den Helder
Lees ook:Friese Havendagen Harlingen
Lees ook:Geweldige stemming tijdens Parade of SAIL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>