Oldtimerbeurs Rosmalen

Zaterdag 17 en zondag 17 januari 2010 vinden in Autotron Rosmalen de internationale Oldtimerbeurs Motoren en Bromfietsen en de Airbrushshow plaats (2013: klik hier). De beurzen voor klassieke auto’s worden sinds 1973 georganiseerd. Het idee kwam overwaaien uit Engeland en sloot naadloos aan bij het concept van het toenmalig Autotron Automuseum in Drunen. Het was toen de eerste en enige beurs in ons land. Vanaf 1981 kwam daar ieder jaar in januari een oldtimer motor –en bromfietsenbeurs bij. Tijdens deze beurs staan klassieke motorfietsen en bromfietsen in de schijnwerpers, zoals bijvoorbeeld Zündapps, BSA’s en Nortons.

Er zijn zo’n 450 stands met gemotoriseerde tweewielers, gereedschap, onderdelen en documentatie. Op de airbrushshow demonstreren in totaal zo’n zeventig kunstenaars de airbrushtechniek, waarbij wordt geschilderd met een piepkleine verfspuit. De deuren zijn beide dagen open van 10.00 tot 127.00 uur; de toegangkost € 10,=. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Oldtimerbeurs motoren en (brom)fietsen in Autotron Rosmalen
Lees ook:Vehikel Oldtimer Markt 2009
Lees ook:Oldtimer Voorjaarbeurs Rosmalen
Lees ook:Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen
Lees ook:Techno Classica Essen – grootste oldtimerbeurs ter wereld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oldtimerbeurs Rosmalen

  1. Publiciteit Oldtimerbeurs

    Op zondag 17 april 2011 is het weer zover. Voor de 7de keer zal de internationale oldtimerbeurs in Hamont weer plaatsvinden. Traditiegetrouw, ieder 3de weekend van april. Maar dit jaar op een nieuwe locatie, Middenweg 10 te Hamont (industrieterrein). Gelegen aan dezelfde doorgaande weg, een kleine 4 km verderop richting Neerpelt. De route zal duidelijk vanaf de snelweg met borden aangegeven staan. U vindt er zoals de voorgaande jaren weer veel oude en nieuwe/repro onderdelen en natuurlijk het aanbod oude brommers, scooters en motoren, variërend van zware restauratieprojecten tot machines die in een museum zouden kunnen staan (en daar soms ook terecht komen).

    De OLDTIMERBEURS te Hamont is sinds jaren de gezelligste ontmoetingsplaats voor liefhebbers; je ontmoet er je oude maten en maakt er nieuwe kennissen. Zelfs als je niets nodig hebt, kan je er makkelijk een dag doorbrengen. De dj zorgt weer voor de sfeermuziek van toen. Er zijn weer tal van heerlijke eet- en drankstands aanwezig. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht: terwijl u lekker rustig rondsnuffelt tussen het oude ijzer, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen,…… en nog veel meer. Dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen! U bent van harte welkom.

    Entree: € 6,00 (tot 12 jaar gratis)
    Parkeren: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien, deze worden
    vanaf de snelweg duidelijk met wegwijzers aangegeven.
    Openingsuren beurs: 09.30 u – 17.00 u

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>