Vehikel Oldtimer Markt 2009

In de Veemarkthallen in Utrecht vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus 2009 de Vehikel Oldtimer Markt plaats: een beurs voor auto’s, bromfietsen, motorfietsen, scooters, fietsen en onderdelen. Daarnaast presenteren verschillende clubs zich, is er allerlei documentatie en zijn er modelauto’s. Deze Vehikel vindt zowel binnen plaats als buiten, met een steile wand. De beurs is geopend op vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. De Veemarkthallen, Sarteweg 1-3 in Utrecht liggen aan de A27, afrit 30 (‘Veemarkt’). De toegang kost € 12,=, kinderen tot 12 jaar € 6,= en 65-plussers € 8,=. Kinderen onder één meter mogen gratis mee.

 

Vehikel begon in 1981 als een grap van een paar vrienden, motorfreaks en verzamelaars, die elkaar kenden van buitenlandse markten. Na een wisselvallig begin in tochtige halletjes kwam de markt vanaf 1985 goed op stoom en groeide daarna uit tot een van de grootste oldtimer beurzen van Europa. Daarnaast was er sinds 1993 de bromfietsbeurs, die sinds een paar jaar onder de hoede van Vehikel is. Vehikel organiseert driemaal per jaar een oldtimermarkt: in maart, augustus en december.

Lees ook:Vehikel Oldtimer Motor Markt 2009
Lees ook:Vehikel Oldtimer Motor Markt
Lees ook:Oldtimer Motor Markt ‘Vehikel’
Lees ook:Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek
Lees ook:Oldtimer Voorjaarbeurs Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>