Strips, Strips, Strips in Rijswijk

Zaterdag 16 en zondag 17 januari 2010 is de Stripbeurs na een jaar afwezigheid terug in Darling Expo in Rijswijk, onder de naam Strips, Strips, Strips in Rijswijk! Een beurs met een afwisselend aanbod voor echte stripliefhebbers, verzamelaars, familie, kinderen en belangstellenden. Het programma biedt meer dan 250 kramen, een grote ruilbeurs, drie veilingen en zo’n 25 signerende tekenaars uit binnen –en buitenland, waaronder Peter de Wit (Sigmund en Gilles de Geus), Jean-Marc van Tol (Fokke & Sukke), de Fransman Philipe Bercovici (Vrouwen in het Wit, Adam & Eva),  Luc Kromheecke en Willy Linthout.

Verder zijn er meer dan tien nieuwe albumuitgaven, zoals: beursedities en luxe albums. Er verschijnt een verzamelaarherdruk van Tom Carbon die twintig jaar geleden voor het laatst verscheen en een nieuwe Suske & Wiske met speciale verhalen uit de Tros Kompas en twee tentoonstellingen: de comeback van Tom Carbon en een display expositie met meer dan honderd unieke stripdisplays. De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De website vermeldt geen toegangsprijzen.

Lees ook:Grote Boekenmarkt Haarlem
Lees ook:Stripdagen Haarlem – 3 t/m 12 juni
Lees ook:Kamper Stripspektakel
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Rocklegende Crosby, Stills & Nash in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>