Kamper Stripspektakel

Zaterdag 16 augustus 2008 vindt in Kampen het 10e Kamper Stripspektakel plaats van 10.00 tot 17.00 uur (editie 2011: klik hier). Op de Oudestraat en het Van Heutzplein staat een stripbeurs met 100 kramen met duizenden nieuwe en oude strips, striptijdschriften, naslagwerken, curiosa, stripvideo’s en tekenfilms, fanclubs en uitgevers. Daarnaast komen 60 tekenaars hun album signeren. De toegang is gratis.
Zie ook ‘Haarlem Stripdagen‘.

 

Tien jaar geleden ging het Stripspektakel bescheiden van start als klein onderdeel van de Kamper Ui(t)dag-braderie, weggestopt op het binnenpleintje van de Kunstacademie. De Kunstacademie is intussen uit Kampen vertrokken en de stripmarkt zou niet meer op het pleintje passen: na tien jaar is het uitgegroeid tot een van de grootste eendaagse stripfestivals van Nederland.
Zie ook ‘Broodje aap verhaal in Kampen‘.

 

Lees ook:Kamper Stripspektakel
Lees ook:Kamper Stripspektakel 2011
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2014
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2011
Lees ook:Kamper Ui(t)dagen 2017

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kamper Stripspektakel

  1. Pingback: Broodje Aap verhaal in Kampen | Eropuit

  2. Pingback: Stripdagen Houten | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>