Vakbeurs BioVak is visitekaartje agrarische sector

De IJsselhallen in Zwolle biedt woensdag 21 en donderdag 22 januari voor de tweede keer plaats aan de vakbeurs Biovak 2009, het visitekaartje van de agrarische sector en haar toeleveranciers. Deelnemers en bezoekers kunnen zich twee dagen op één locatie concentreren op de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen op technisch gebied. Thema dit keer is: ‘De waarden van de biologische landbouw’. Prinses Margriet komt de vakbeurs openen.

Er vinden twee congressen plaats; daarnaast zijn er allerlei workshops, bijeenkomsten en vergaderingen van sectorverenigingen en organisaties. Er worden innovaties getoond, organisaties presenteren zich en nieuwe financieringsvormen komen aan de orde. De EKOLAND (het vakblad dat de vakbeurs mede organiseert) Innovatieprijs wordt uitgereikt. De beurs is open woensdag van 14.00 tot 22.00 uur en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Horecavakbeurs en European Fine Food Fair 2011 Maastricht
Lees ook:Horeca Vakbeurs Brabant
Lees ook:Doek valt voor Aviodrome
Lees ook:Maandag 11 januari start zestigste Horecava in RAI Amsterdam
Lees ook:Week van de Gastronomie in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>