Maandag 11 januari start zestigste Horecava in RAI Amsterdam

Maandag 11 tot en met donderdag 14  januari vindt de de RAI de zestigste editie plaats van de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie (2017: klik hier). Met ruim 600 deelnemende bedrijven en 150 innovaties is het voor vakbroeders dé plek om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes op horecagebied. De beurs is opgedeeld in acht segmenten: Bakkerij, Dranken, Dienstverlening, Fastservice, Grootkeuken, Inrichting & Inventaris, Koffie, Thee & Cacao en Levensmiddelen.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal dit jaar centraal. Innovatie is al jaren een van de belangrijkste redenen voor bezoekers om te komen, maar duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker. Tijdens de Horecava worden voor de 16e keer de Horecava Innovation Awards uitgereikt, dit jaar met 124 inzendingen. Daarvan gaan 16 producten en diensten op voor de prijzen, allen met sfeer, écht contact, smaakbeleving, minder verspilling en ongezonde toevoegingen als centrale thema’s. Nieuwe events zijn Sweet Emotions, Brood & Horeca, het Horeca Festival, pop-up restaurant de Bierfabriek, het Aziatisch paviljoen.

Naast presentaties, workshops en kookdemo’s met tips van experts, zijn er verschillende congressen en  wedstrijden, zoals de Nationale Kampioenschappen voor Koks. De oudste en meest bekende kookwedstrijd van Nederland, de Gouden Koksmuts op de openingsdag is teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants, met een sterrenkok of meesterkok aan het roer. De prijs is het hoogst haalbare in Nederland.  De beurs is alle dagen open van 11.00 tot 18.00 uur, alleen voor vakbroeders.

Lees ook:Horecava 2015 in Amsterdam RAI
Lees ook:Horecava 2014 in de RAI
Lees ook:Horecava 2013 in de RAI
Lees ook:Horecava 2012 in RAI Amsterdam
Lees ook:Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>