Tiel wil meer

Tiel ligt een beetje onhandig ingeklemd tussen de grotere steden Den Bosch, Nijmegen en Veenendaal. Tenminste: dat vindt de Tielse middenstand. Veel potentiële kopers gaan liever naar één van die steden, omdat daar meer grote modezaken zijn gevestigd, zoals H&M en Zara. Vooral de sterke regiopositie van Veenendaal zit Tiel dwars.

Eigenlijk gaat het de laatste jaren best goed met de binnenstad van Tiel, wat betreft de aantallen bezoekers en winkelinvesteringen. Maar de centraal in Rivierenland gelegen stad wil meer. Bewoners van de rivierenregio besteden miljoenen aan kleding en schoenen in Veenendaal, dat maar 25 km verderop ligt. ‘Hart van Tiel’ gaat de binnenstad promoten bij een groot aantal modeketens, in de hoop ook een H&M, Zara of andere grote modeketens binnen de stadsgrenzen te halen.

Lees ook:Fruitcorso en Appelpop Tiel
Lees ook:Taptoe-weekend Tiel: Bierfest, Streetparade, Taptoe en Tielse Toeterdag
Lees ook:Fruitcorso 2013 in Tiel
Lees ook:Nieuw evenement in de Betuwe: Tiel Maritiem
Lees ook:Taptoe Weekend Tiel: Bierfest, Taptoe en Tielse Toeterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>