Efteling open op de zomeravonden

Attractiepark de Efteling is deze zomer van maandag 7 juli tot en met zondag 24 augustus open van 10.00 tot 21.00 uur, dus iedere avond drie uur langer (2013: klik hier).  Tijdens de ‘Zeven Mijls Zomer’ is de Efteling in de avonduren feeëriek verlicht. Op de zaterdagavonden is het park zelfs open tot 24.00 uur. Op die ‘Zeven Zomervonden’ is er extra muzikaal entertainment met artiesten als Lee Towers op 12 en Jim op 26 juli, Thomas Berge op 2,  Gerard Joling op 9 en Xander de Buisonjé op 16  augustus. Klik hier voor de agenda, waarop staat wanneer het een drukke dag wordt of wat rustiger. Voor stilte liefhebbers: écht rustig zal het pas ná de zomer worden, in september.

 

Tegen die tijd gaat in het Efteling Theater een nieuwe versie van de musical ‘The Sound of Music’ in première, waarover tegen die tijd meer. Op het Musical Awards Gala op 30 mei gaven Maria en de familie Van Trapp alvast een voorproefje. Nóg een Efteling nieuwtje: het Efteling Hotel ontving 1 juli haar miljoenste gast. Om 7.30 uur klopten Roodkapje en haar oma aan bij de hotelkamer van de gelukkige om haar met aanhang en kinderen te verrassen. Sinds 2003 is het hotel ook een trouwlocatie: vorig jaar werd hier het honderdste huwelijk voltrokken.

Lees ook:Sound of Music terug in Nederland
Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer 2012
Lees ook:Dag van het Sprookje en Joris en de Draak in de Efteling
Lees ook:Zomeravonden in pretparken, musea en dierentuinen
Lees ook:Zeven Mijls Zomer in de Efteling

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Efteling open op de zomeravonden

  1. Pingback: Pretparken in de zomer langer open | Eropuit

  2. Pingback: Ome Joop’s Tour: vanuit Arnhem pretparken langs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>