Efteling Zeven Mijls Zomer 2012

Maandag 9 juli luidt attractiepark De Efteling de zomer écht in met de jaarlijkse Zeven Mijls Zomer (2013: klik hier). Tot en met 26 augustus is het park tot 20.00 uur open; op de zeven zaterdagavonden zelfs tot 24.00 uur. Nieuw is het Zeven Pleinen feest op de zaterdagen: van 19.00 uur tot middernacht bieden zeven pleinen een zomerse cocktail van festival en sprookjes, wonderlijke ontmoetingen, betoverende lampionnen, straattheater en genieten van (of zelf ook meedoen met) dans.

Aan het eind van elke avond is een bezoek aan Aquanura een must; de grootste watershow van Europa: De Efteling schittert als nooit tevoren bij dit schouwspel van water, licht en muziek. In het park staat op het showtijdenbord aangegeven hoe laat de watershow die avond begint.

Lees ook:Efteling Zeven Mijls Zomer
Lees ook:Zomer in de Efteling – Negen Pleinen Festival
Lees ook:Aquanura in de Efteling in première
Lees ook:Efteling breidt zomerprogramma uit
Lees ook:Winter in de Efteling: vanaf 14 november elf weken in warme wintersferen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>