Doden en gewonden bij kettingbotsingen Zeeland

ZeelandOp de A58 tussen Goes en Middelburg in Zeeland heeft dichte mist dinsdagochtend een aantal ernstige kettingbotsingen veroorzaakt. Daarbij zijn twee mensen om het leven gekomen en tientallen gewonden. Bij Heinekenszand zijn in beide richtingen ongelukken gebeurd. In totaal waren er zo’n 150 auto’s bij betrokken. Tientallen hulpvoertuigen zijn uitgerukt.

De ravage is enorm. Ambulancepersoneel moet hier en daar te voet langs de auto’s om bij de slachtoffers te kunnen komen. Het zal nog wel even duren voor alles is opgeruimd, zei eenwoordvoerster op het NOS-Journaal. Automobilisten worden opgevangen langs de snelweg en in Borsele en Arnemuiden. Er is een informatienummer opengesteld: 0800-6100. De meeste ongelukken gebeurden in de richting bergen op Zoom: in de staart van een file na een eerder ongeluk. De snelweg tussen Middelburg en Goes in in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten.

Lees ook:Automobilisten moeten oppassen voor objecten op de A7
Lees ook:KNMI: donderdagmiddag in hele land code geel
Lees ook:Verkeersinfarct rond Eindhoven
Lees ook:Zoutzuur-alarm op A73 in Limburg
Lees ook:Pas op voor nepgoud verkopers langs snelweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>