Bijenkorf Maffe Marathon 2012

Warenhuis de Bijenkorf organiseert ook dit voorjaar de Maffe Marathon: de tegenhanger van de Dwaze Dagen in de herfst, van dinsdag 27 maart tot en met maandag 9 april 2012. Tot en met 26 maart stuurt het warenhuis iedere dag een foto van een artikel uit één van de Maffe Marathon boekjes (Maffe Marathon Mysterie): ‘maar je zult goed moeten kijken, opzoeken en/of raden, om welke het gaat’, meldt de aankondiging. De Bijenkorf kiest iedere dag één winnaar.

 

De Maffe Marathon start op dinsdag 27 maart om 18.00 uur met een koopavond in alle filialen in het land. Vanaf woensdag is Bijenkorf Amsterdam vrijwel iedere dag geopend tot 21.00 uur; openingstijden van alle filialen: klik hier. De grootste warenhuisconcurrent V&D houdt bijna tegelijkertijd dezelfde soort actieweken: het Prijzencircus (openingstijden van alle vestigingen: zie website).

Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf
Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2014 in de Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2013 in de Bijenkorf

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bijenkorf Maffe Marathon 2012

  1. paula wiersema

    Dat wordt weer lekker shoppen vanavond! Is die in utrecht vanavond ook open?

      /   Reply  / 
  2. Henriette

    Waardeloos! Het is echt klanten misleiderij. Horloge van DKNY , dat op de 31 e verkocht zou worden, blijkt om 9.30 u , bij opening , al verkocht te zijn op d 27e dinsdag, in Utrecht ( maar ook andere filialen) sta je voor niets heel vroeg voor de deur!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>