Drie Dwaze Dagen 2011 in de Bijenkorf

Donderdag 29 september tot en met zaterdag 1 oktober 2011 barsten de twaalf filialen in het land van luxewarenhuis De Bijenkorf uit haar voegen voor de 28e editie van de Drie Dwaze Dagen (2013: klik hier). Drie dagen liggen de winkels vol met allerlei afgeprijsde artikelen. Bijna alle aanbiedingen tijdens de drie dagen zijn ook online te bestellen. Voorgaande jaren was daar zo’n grote toeloop, dat de website vaak overbelast was, tot ergernis van veel klanten. Vanaf donderdag acht uur ’s morgens zorgt een virtuele poortwachter ervoor dat wachtende online klanten weten waar ze aan toe zijn (Maffe Marathon 2012: klik hier).

Als het te druk is, vraagt hij vriendelijk om geduld te hebben en kan de klant zijn e-mail adres of telefoonnummer achterlaten. Als de klant aan de beurt is, ontvangt hij een berichtje met een toegangscode. De klant kan ook alvast in de rij gaan staan in De Dwaze Rij: een virtuele wachttijd met sociale koppelingen. Een klant kan voordringen door mensen voor hem in de rij uit te dagen met een virtueel dobbelspel. De rij heeft iets weg van een bordspel, want op sommige plaatsen zijn prijzen te verdienen. Ben Saunders opent donderdag om 07.45 uur de Drie Dwaze dagen in de Bijenkorf Amsterdam en rond 14.00 uur in Rotterdam. De twaalf filialen in het land doen allemaal mee: locaties en openingstijden: klik hier. In 1984 gingen de deuren voor het eerst open, oorspronkelijk als ‘Drie Dolle Dwaze Dinsdagen’. ‘Dolle’ riep associaties op met dolle dinsdag in de Tweede Wereldoorlog en de joodse achtergrod van het warenhuis en werd dan ook snel uit de titel gehaald. Grote concurrent V&D organiseert een week eerder het Prijzencircus.

Lees ook:Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2013 in de Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen Bijenkorf 2010
Lees ook:Drie Dwaze Dagen Bijenkorf gaat online
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2014 in de Bijenkorf

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Drie Dwaze Dagen 2011 in de Bijenkorf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>