Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf

Donderdag 4 tot en met zaterdag 6 oktober 2012 barsten de twaalf filialen in het land van warenhuis De Bijenkorf uit hun voegen voor de 29e editie van de Drie Dwaze Dagen (editie 2013: klik hier). Drie dagen liggen de winkels vol met allerlei afgeprijsde artikelen; daarnaast vinden er verschillende evenementen plaats in de filialen. Zo organiseert het warenhuis een Dwaze cadeauregen, komen bekende schrijvers in een aantal filialen hun boeken signeren, in de hoeketalage van het Amsterdamse filiaal is een Q Music danswedstrijd en in alle filialen treedt aanstormend talent op. De Drie Dwaze Dagen starten in alle filialen op donderdag om 08.00 uur; de webshop gaat 09.00 uur open. De aftrap is donderdag op de dam om 07.30 uur met de Dwaze cadeauregen.

Veel aanbiedingen zijn tijdens de drie dagen ook online te bestellen. De Drie Dwaze dagen boekjes zijn met de Bijenkorf App te downloaden en daarmee altijd bij de hand op iPad, iPhone of Android. In 1984 gingen de deuren voor het eerst open, onder de titel ‘Drie Dolle Dwaze Dinsdagen’. ‘Dolle’ riep associaties op met dolle dinsdag in de Tweede Wereldoorlog en de joodse achtergrond van het warenhuis en werd dan ook snel uit de titel gehaald.

Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2014 in de Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2013 in de Bijenkorf
Lees ook:Drie Dwaze Dagen Bijenkorf 2010
Lees ook:Drie Dwaze Dagen Bijenkorf gaat online
Lees ook:Drie Dwaze Dagen 2011 in de Bijenkorf

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf

  1. J

    lees eerst wat deze app onder andere kan “agenda-afspraken toevoegen of wijzigen en e-mails verzenden aan gasten zonder medeweten van de eigenaren”

      /   Reply  / 
  2. Marlies

    Heb er nu al zin in. Ik heb alle drie de boekjes al 30 keer doorgelezen@ http://ddd.debijenkorf-magazine.nl/2012/. Ik zag ook een site met de aanbiedingen los tijdens de Drie Dwazw Dagen @ http://www.foldersenkranten.nl/folders/Warenhuizen/Bijenkorf-winkelinformatie-en-openingstijden/862/ Heeft iemand toevallig ervaring met het online kopen van de Bijenkorf aanbiedingen? Twee van de drie dagen moet ik werken, en kan ik me dus niet mengen in de koopjesjagers;(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>