Mega Sinterklaasfeesten in het land

Sinterklaas zal tot en met zijn eigen verjaardag op zaterdag 5 december ongetwijfeld zijn handen vol hebben aan het bezoeken van scholen, ziekenhuizen en bezoekjes bij de mensen thuis (2012: klik hier). Daarnaast zijn er op veel plekken in het land, zoals in een aantal publiekshallen, mega Sinterklaasfeesten en laat de detailhandel zich natuurlijk ook niet onbetuigd. Een greep uit het aanbod:

Ahoy Rotterdam: Het Feest van Sinterklaas, zaterdag 28 en zondag 29 november 2009 om 10.00 uur en om 13.30 uur. Sinten en zijn Pieten ontvangen met presentatoren Ernst, Bobby en de rest Kathleen (van K3), Hit!, Zirkus Zirkus en XMIX, van het nieuwe kinderprogramma op Z@appelin.

Zondag 29 november:

Jaarbeurs Utrecht: Het Club van Sinterklaas Feest 2009 om 11.00 en 14.00 uur (de deuren gaan een half uur eerder open). Sint en zijn Pieten ontvangen Nick & Simon, Lisa Amy & Shelley, Yes-R, Chipz, Djumbo, de illusionistengroep Magic Unlimited en Coole Piet (Diego). En natuurlijk zijn er allerlei zwarte pietenacts.

WTC Expo Leeuwarden: de Grootste Sinterklaasshow van het Noorden vanaf 13.00 uur. Met een mega kinderboerderij, kindercircus, indoor speeltuin, springkussens en voorleessessies. Om 15.00 uur begint de ‘echte’ show, gepresenteerd door Diewertje Blok, met de gebroeders Ko, Dick Schelele, Djuli, Dora en Spongebob.

Woensdag 2 december 2009:

Beursgebouw Eindhoven: om 14.00 (de deuren gaan een half uur eerder open): het grootste Sinterklaasfeest onder de rivieren ‘Sinterklaas viert feest’, met Djumbo, Het Zandkasteel, de Gebroeders Ko, Phoxy en dertig Zwarte Pieten.

Zeelandhallen Goes: om 13.30 en 16.00 uur (de deuren gaan een half uur eerder open). De Sinterklaasshow ‘Een verrassing voor Sinterklaas’ van Ernst en Bobbie.

Martiniplaza Groningen: 28 en 29 november. Sint komt niet, maar er zijn wel meerdere optredens van K3.

Het Feest van Sinterklaas in Den Haag is een ‘70er en ‘80er disco in een voormalige stripclub. Het ‘Sinterklaaspubliek’ bestaat vooral uit mensen die van de muziek uit die tijd houden, tussen de 25 en 35 jaar.

In de supermarkten van Albert Heijn mogen kinderen tot en met dinsdag 1 december zoals voorgaande jaren hun schoen zetten. Van 2 tot en et 6 december kunnen ze hun gevulde schoentje ophalen. In een aantal filialen kunnen de kids op woensdag 2 december een taaitaaipop versieren en in sommige winkels komt de Sint zelf langs.

In De Bijenkorf in Amsterdam staat als vanouds de troon van Sint Nicolaas opgesteld op de eerste verdieping tussen de kleding voor dames. Overigens komt de Sint met zijn Pieten langs in alle filialen in het land op zaterdag 28 en zondag 29 november. Zaterdag 5 december kiest hij voor De Bijenkorf in Amstelveen.

In museum het Catharijneconvent in Utrecht is tot en met 3 januari 2010 de familietentoonstelling ‘Sint Nicolaas op bezoek’ te zien.

Lees ook:Sinterklaas viert feest in Eindhoven
Lees ook:Het Feest van Sinterklaas in Ahoy
Lees ook:Zondag 15 november: 77e intocht Sinterklaas in Amsterdam
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer
Lees ook:Intocht Sinterklaas in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mega Sinterklaasfeesten in het land

  1. Danny van Strien

    De Gebroeders Ko zijn nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

    Beste Bekenste Populairste Muziek Show van Zuid Holland Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Vriendelijke Groeten Danny van Strien Presentator

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>