Feest van de Eeuw in de Kuip

IMG_20160609_143530Feyenoord bestaat 100 jaar en viert dat op zaterdag 6 september in de Rotterdamse Kuip met het ‘Feest van de Eeuw’. Het belooft een mooie avond te worden. In een programma van 100 minuten krijgen de Feyenoord supporters de geschiedenis van de club van rood en wit voorgeschoteld. Daarnaast komen er artiesten, (oud)voetballers en (ex)trainers en tot slot is er vuurwerk. Het wordt een eerbetoon aan alle grote Feyenoorders uit de geschiedenis, aan alles wat de club groot maakte én aan de trouwe supporters. De elf door het Legioen gekozen momenten uit de honderdjarige historie komen langs.

Zie ook: ‘Rotterdam presenteert nieuwe Kuip‘.


Intussen loopt de kaartverkoop goed: tot nu toe zijn 30.000 kaarten verkocht, aldus organisator Leo Westermeijer. De angst bestond dat veel supporters de entree te duur zouden vinden (35 tot 45 euro), maar dat vindt Westermeijer ongegrond. Hij rekent erop dat het evenement uitverkocht raakt. In het stadion is plaats voor 40.000 bezoekers. Er komen artiesten als de Amerikanen Kool the Gang, Sister Sledge en Charice en de Rotterdammers Lee Towers, Gerard Cox en Frédérique Spigt. De presentatrice is Loes Luca. Op het veld van de Kuip wordt het stadhuis nagebouwd, zodat het elftal dat in mei 2002 de UEFA Cup won, alsnog gehuldigd kan worden. Door de moord op Pim Fortuijn ging die toen niet door. Het Feest van de Eeuw begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur met vuurwerk.

Lees ook:Feyenoord eeuwfeest in De Kuip
Lees ook:Rotterdam presenteert nieuwe Kuip
Lees ook:Feyenoord heeft eigen munt
Lees ook:Feyenoord wil nieuw stadion naast De Kuip
Lees ook:De Kuip viert 75e verjaardag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Feest van de Eeuw in de Kuip

  1. feijenoordtifosi

    Dat de verkoop goed gaat lijkt me sterk.
    Het merendeel van die kaarten ligt bij sponsors.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Rotterdam presenteert nieuwe Kuip | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>