Arcen Rozenfestijn 2008


Het Rosarium in de kasteeltuinen van Arcen (boven Venlo) behoort tot de mooiste van ons land. Tot en met zondag 29 juni vindt er het Rozenfestijn plaats (2013: klik hier). Twintig jaar geleden opende prins Bernhard Kasteeltuinen Arcen. De rozentuin was oorspronkelijk het uitgangspunt voor de aanleg van het park rond kasteel Arcen. De tuin was ooit verdeeld in 16 gelijke vlakken. Bij de aanleg van het Rosarium zijn er 10 hersteld en ingericht als rozentuinen met maar liefst 12.000 rozen van honderden verschillende soorten.

 

Tijdens rondleidingen vertellen de gidsen alle ins and outs: in de weekenden vanaf 11.00 uur gedurende de hele dag tot 17.00 uur en door de week om 14.00 en 15.00 uur. In de weekenden zijn er muzikale optredens, vertellers, demonstraties corsages maken en de kinderen worden ontvangen door de rozenfee.

Lees ook:Arcen Rozenfestijn 2010
Lees ook:Arcen Rozenfestijn 2009
Lees ook:Rozenfestijn in Kasteeltuinen Arcen
Lees ook:Rozenfestival 2014 in Lottum
Lees ook:Elf Fantasy Fair in Arcen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Arcen Rozenfestijn 2008

  1. Pingback: Middachten: Kasteelfair en Concours Hippique | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>