Topdagen attractieparken door mooie meiweer

WalibiNa de kou tijdens en na de paasdagen heeft het mooie weer in de meivakantie veel goedgemaakt voor de toeristenbranche. Pretparken beleefden topdrukte: de belangstelling voor Walibi World Biddinghuizen, Dolfinarium Harderwijk en Avonturenpark Hellendoorn overtrof alle verwachtingen. Ook de Keukenhof en attractiepark Slagharen had niet te klagen, aldus de Club van Elf: de belangenbehartiger voor grote publiekstrekkers in het land.

Door het mooie weer bleven de bezoekers eigenlijk de hele meivakantie komen: waaronder dit jaar opvallend veel Duitsers. Voor binnenattracties, zoals Madame Tussaud, was het eigenlijk te warm, net als voor dierentuinen. Ook woonmalls telden veel minder mensen aan de deur dan vorig jaar. ‘Het voordeel is wél dat mensen die komen, échte kopers zijn’, verzuchtte een woordvoerder van Woonmall Alexandrium III in Rotterdam.

Lees ook:Juliana even terug op paleis Soestdijk
Lees ook:Beelden Madame Tussauds na brand niet beschadigd, mogelijk rookschade bij kleding
Lees ook:Mooi paasweer pleister op de wonde
Lees ook:Earth Hour, een uur het licht uit
Lees ook:Zomerweer: meepikken die mooie dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>