Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy

In de klassieke tuinen van het gerestaureerde slot Zeist vindt van vrijdag 9 tot en met maandag 12 mei 2008 voor de 16e keer de Pinksterfair 2008 ‘Trend & Traditie voor Huis & Tuin’ plaats (editie 2013: klik hier). De fair wordt – naar eigen zeggen – gezien als ‘één van de mooiste van het land’, door een mix van klassieke chique en trendy design van 120 exposanten op het gebied van binnen en buiten wonen. Na een ingrijpende verbouwing heeft het slot Zeist haar oorspronkelijke grandeur terug. Het statige voorplein is de toegang voor de fair, met een brasserie terras. 

De koninklijke trappen verschaffen toegang tot de tuinen van het kasteel. Producten voor huis en tuin zijn er te vinden, maar ook zaken als (dure) auto’s. Er komen workshops, optredens en een hoedenshow. De fair is op alle dagen te bezoeken van 10 tot 19 uur.

Lees ook:Pinksterfair Zeist 2014
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2012
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2010
Lees ook:Festival Dag der Kunst – Slot Zeist

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy

  1. Pingback: Dagje eropuit met Pinksteren | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>