Pinksterfair Slot Zeist // Jaarmarkten & braderieen

slotzeist1[1]Vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei 2013 (Pinksteren) vindt rondom Slot Zeist de 21e editie plaats van de Pinksterfair, onder het motto ‘trend & traditie voor huis & tuin’. De eerste editie vond plaats bij Huize Den Treek in Leusden; sinds 19 jaar zijn de Pinksterfair en Slot Zeist onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruim 120 deelnemers bieden op het Voorplein en in de tuin een gevarieerd aanbod aan producten voor binnen en buiten, exposities, modeshows en muzikale optredens.

Op eerste en tweede Pinksterdag geven chefs van Dinna.nl kookdemonstraties, kinderen kunnen terecht bij een schilderworkshop, volwassenen bij een workshop creatieve bloemdecoratie. Voor 5 euro kan de bezoekers een rondleiding krijgen door het majestueuze slot. De fair is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. Slot Zeist is een lustoord dat stamt uit de 17e eeuw. Door de jaren heen veranderde het slot regelmatig van eigenaar, tot het in handen kwam van de gemeente Zeist. Na de restauratie in de jaren ’60 en de recente renovatie is de rijke historie van het slot in al haar pracht te bewonderen. Vlak achter het Slot organiseert de Zeister honk- en softbalvereniging Phoenix voor de 30e keer het Zeister Slot Tournament, een internationaal softbaltoernooi voor heren.

Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2010
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2012
Lees ook:Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy
Lees ook:Zeister Muziekdagen
Lees ook:Slot Loevestein met sluiting bedreigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>