Pinksterfair Slot Zeist 2012

Tijdens het pinksterweekend van vrijdag 25 tot en met maandag 28 mei 2012 vindt in Slot Zeist de 20e editie plaats van de jaarlijkse Pinksterfair: ‘Trend & Traditie voor Huis & Tuin’ (2013: klik hier). De eerste editie was bij Huize Den Treek in Leusden; sinds 18 jaar zijn de Pinksterfair en Slot Zeist onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit jaar is het motto: ‘Passie voor ideeën, inspiratie en stijl’. Ruim 120 deelnemers bieden op het Voorplein en in de tuin een gevarieerd aan bod aan stijlen en smaken.

Iedere dag zijn er mode –en hoedenshows op het voorplein. Eregast is meester-kok -en patissier Rudolph van Veen: hij geeft vrijdag -en zaterdagmiddag demonstraties. The Swinging Seniors brengen iedere dag ‘lekke in het gehoor liggende mainstream jazz met een prettig en bescheiden geluidsniveau’, belooft de aankondiging. De fair is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 19.00 uur. Alle bezoekers hebben vrij entree tot de expositie van Klaas Gubbels (bekend van zijn afbeeldingen van koffiekannen en tafels) in Slot Zeist en de beelden in de tuin. Tijdens de fair zijn er voor vijf euro rondleidingen door Slot Zeist, een lustoord dat stamt uit de 17e eeuw. Door de jaren heen veranderde het slot regelmatig van eigenaar, tot het in handen kwam van de gemeente Zeist. Na de restauratie in de jaren ’60 en de recente renovatie is de rijke historie van het slot in al haar pracht te bewonderen.

Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist
Lees ook:Pinksterfair Slot Zeist 2010
Lees ook:Pinksterfair Zeist 2014
Lees ook:Pinksterfair slot Zeist: chique én trendy
Lees ook:Festival Dag der Kunst – Slot Zeist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>