Monster Jam XXL in Gelredome Arnhem

Zaterdag 27 en zondag 28 september is het Gelredome in Arnhem het domein van brullende motoren, tijdens de tiende editie van Monster Jam (2016 De Kuip: klik hier). Met miljoenen bezoekers is dit wereldwijd een groot succes. Arnhem doet het met 40.000 bezoekers per jaar niet slecht en wordt door Amerikaanse coureurs ‘Las Vegas van Europa’ genoemd. Dit jaar staat er een nieuw concept: Monster jam XXL, dat beide dagen om 09.30 uur start met het FunPark, de Pit Party en de Tech Area: zowel binnen als buiten, op een drie keer zo groot oppervlak.

De show begint beide dagen om 15.00 uur. Team Destruction neemt het op tegen Team Marvel. Dat format werd twee jaar geleden geïntroduceerd en werd enthousiast door het publiek ontvangen Van elk team nemen twee gevaartes het tegen elkaar op; de winnaar krijgt punten voor het team. De snelste broertjes van Nederland, Tim & Tom Coronel, komen voor een optreden naar de Gelredome. De organisatie adviseert gehoorbescherming te dragen en deelt oordoppen in het stadion uit.

Lees ook:Monster Jam 2013 in GelreDome
Lees ook:Monster Jam in Gelredome Arnhem
Lees ook:Monster Jam 2010 in Gelredome
Lees ook:Monster Jam Gelredome 2011
Lees ook:Monster Jam 2009 in Gelredome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>