Zaterdag 2 juli: Monster Jam in De Kuip in Rotterdam

Zaterdag 2 juli is De Kuip in Rotterdam van 11.00 uur het domein van Monster Jam, de meest spectaculaire motorsportshow ter wereld. Na tien jaar Gelredome komt het spektakel nu naar het Feyenoord-stadion. Zonder dak – zoals de afgelopen tien jaar in Arnhem – dus ‘the sky is the limit‘. De sterren van de show zijn enorme trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo zwaar, die spectaculaire sprongen kunnen maken van 40 meter ver en 11 meter hoog.

Tijdens de Monster Jam Pit Party voor het begin van de show kan het publiek de trucks van dichtbij bekijken, de bestuurders spreken, handtekeningen vragen en foto’s maken. Vrachtwagens reden deze week af en aan om het voetbalstadion met 3000 kuub modder te vullen: dat zijn ongeveer 250 vrachtwagenladingen. Voor de voetbalfans: na Monster Jam wordt de modder – die op een plastic zeil ligt  - binnen twaalf uur weggehaald en komt er een compleet nieuwe grasmat, zodat alles voor het nieuwe voetbalseizoen weer op orde is. Tickets: zie website.

Lees ook:Monster Jam Gelredome 2011
Lees ook:Monster Jam 2009 in Gelredome
Lees ook:Monster Jam 2010 in Gelredome
Lees ook:Monster Jam 2013 in GelreDome
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>