City Racing Rotterdam 2013

IMG_20160515_130337Zondag 18 augustus 2013 is Rotterdam voor de 9e keer het domein van City Racing Rotterdam (2014: klik hier) en kijken zo’n half miljoen toeschouwers hoe bekende coureurs door de straten van het centrum scheuren. Om 10.50 uur start het voorprogramma, rond om 14.00 uur worden het hoofdprogramma. Omdat er te door de crisis te weinig geld binnenkwam, moest het parcours dit jaar worden ingekort.

Coolsingel en Hofplein zitten niet in het parcours, dat dit jaar loopt van het Noordereiland via de Blak naar het Churchillplein.  Volgend jaar vindt de tiende editie plaats: het is de bedoeling dat op dat jubileum wel weer over het Coolsingel en het Hofplein wordt gescheurd. Naast Formule 1-geweld is er aandacht voor onder meer de toekomst, met het Stuart Racing Team. De 21-jarige Limburgse autocoureur Robin Frijns komt naar de havenstad en geeft een demonstratie. Langs het parcours staan een aantal tribunes en net als vorig jaar is er een familieplein ingericht. Over de Blaak wordt een voetgangersbrug geplaatst.

Lees ook:Zondag 31 augustus: City Racing Rotterdam
Lees ook:VKV City Racing Rotterdam
Lees ook:City Racing Rotterdam 2012
Lees ook:Bavaria City Racing Rotterdam
Lees ook:Bavaria City Racing Rotterdam groter dan ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>