Vakantie-voorpret op Vakantiebeurs Utrecht

Tot en met zondag 14 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 48e editie plaats van de Vakantiebeurs: een dagje voorpret, ‘alsof je er al bent’. Alle hallen van de Jaarbeurs bieden plaats aan het grootste toeristische publieksevenement ter wereld. Iedere hal huisvest een bepaald gedeelte van de wereld en er zijn speciale routes uitgestippeld.

Naast reisorganisaties en touroperators zijn op de Vakantiebeurs altijd veel verkeersbureaus van vakantielanden, ambassades, consulaten, airports, vertegenwoordigers van accommodaties, steden en regio. Daarnaast is er van alles te koop op vakantiegebied, vaak met forse kortingen. Vandaag nog tot 17.00 uur.

Lees ook:Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht: woensdag 11 t/m zondag 15 januari
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs
Lees ook:Woensdag 13 januari begint de Vakantiebeurs 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2015 in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2014 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>