Vakantiebeurs in Jaarbeurs Utrecht: woensdag 11 t/m zondag 15 januari

Woensdag 11 tot en met zondag 15 januari vindt in de 100-jarige Jaarbeurs in Utrecht de 47e editie plaats van de Vakantiebeurs: een dagje voorpret, ‘alsof je er al bent’. Alle hallen van de Jaarbeurs bieden plaats aan het grootste toeristische publieksevenement ter wereld. Iedere hal huisvest een bepaald gedeelte van de wereld (plattegrond: klik hier).

Er is een culinaire route, een kids-route, een NS-route, een soloreiziger-route, cruises, een Nederlands paviljoen, het reizigerscafé, Outfreeca voor de kampeerfan, stedentrips, een Filmtheater, een Caribbean Village en vrijdagavond de Midden-Zuid-Amerika avond. Naast reisorganisaties en touroperators zijn op de Vakantiebeurs altijd veel verkeersbureaus van vakantielanden, ambassades, consulaten, airports, vertegenwoordigers van accommodaties, steden en regio. Daarnaast is er van alles te koop op vakantiegebied, vaak met forse kortingen. De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Vakantie-voorpret op Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs
Lees ook:Woensdag 13 januari begint de Vakantiebeurs 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2015 in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2014 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>