Toch nog beetje Indian Summer tijdens herfstvakantie

In het midden en zuiden van Nederland hebben alle scholen vanaf zaterdag 14 oktober een week herfstvakantie, in het noorden de week daarna. Na een sombere en natte maand komt er toch nog iets van een Indian Summer aan: het eerste weekend ziet er zomers uit.

In de loop van donderdag breekt de zon door en vanaf vrijdag wordt het warmer. Het warme nazomerweer houdt tot zeker dinsdag aan. Of de kinderen in het noorden er tijdens hun vakantieweek ook nog van kunnen genieten, valt nu nog niet te overzien.

Lees ook:De zomer is in aantocht!
Lees ook:Griepepidemie houdt hardnekkig stand
Lees ook:Woerdense Vakantieweek – sinds 63 jaar als laatste week zomervakantie
Lees ook:Woerdense vakantieweek 2014
Lees ook:Code Oranje op Sinterklaasdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>