Kampeer & Caravan 2010 in Jaarbeurs Utrecht

De Utrechtse Jaarbeurs huisvest van vrijdag 22 tot en met dinsdag 26 oktober 2010 de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (editie 2012: klik hier). Thema dit jaar is ‘Bestemming Benelux’, met speciaal ingerichte landenpaviljoens uit Nederland, België en Luxemburg. Kampeerbeleving staat centraal op de grootste kampeerbeurs van Nederland, met een bijna compleet overzicht van caravans, campers, tenttrailers en voortenten die in Nederland verkrijgbaar zijn.

 

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van accessoires en toebehoren voor een kampeervakantie op wielen, toeristische informatie, campings in binnen –en buitenland, noviteiten, deskundig en professioneel advies en zijn er praktische workshops, presentaties en lezingen over kamperen op wielen. De beurs is te bezoeken alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Vaste bezoekers moeten er rekening mee houden dat de beurs ditmaal twee dagen korter duurt dan voorheen: een bezoek op woensdag of donderdag is dus niet (meer) mogelijk. Ons land telt ruim 40.000 actieve kampeerliefhebbers; de beurs is hét nationale platform voor de branche in samenwerking met de kampeer –en caravanindustrie.

Lees ook:Kampeer- en caravanbeurs in de Jaarbeurs
Lees ook:Vakantiebeurs 2013 – vakantievoorpret in de Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2011 Utrecht
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>