Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2011 Utrecht

Donderdag 21 tot en met dinsdag 25 oktober 2011 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats (2012: klik hier), met ‘het grootste aanbod nieuwe caravans, campers, vouwwagens en voortenten’, aldus de website, die vervolgt: ‘voor de duidelijkheid: er staan geen tenten en stacaravans op de beurs’. Daarnaast is er een groot aanbod aan accessoires en toebehoren en zijn er workshops, presentaties en lezingen.

In het paviljoen ‘Outdoor living in the future’ kunnen bezoekers de toekomst van tentdoeken bekijken: straks is insectenspray niet meer nodig, maar zal het tentdoek zelf muggen verjagen. Mobieltjes en laptops zijn straks op te laden via energie-opwekkende cellen in tentdoek. Bezoekers kunnen onder begeleiding een proefritje in nieuwe campers maken door Utrecht. Sandra & Jessica van het populaire tv-programma Campinglive zijn zondag live aanwezig, er is een veiling, een kampeershop en een speciale afdeling voor de kinderen. Spannend worden de verkiezingen voor de prestigieuze vakprijzen Kampeerauto van het Jaar en Caravan & Camper van het Jaar. De beurs is iedere dag open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. 

Lees ook:Kampeer- en caravanbeurs in de Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2015 in Utrecht
Lees ook:Kampeer & Caravan 2010 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Kamperen en caravans in Leeuwarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2011 Utrecht

  1. Caravanverzekering

    Ook dit jaar zijn er weer een prachtige camper en caravan gekozen! Complimenten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>