Waalre Polo : beste polo-event in de Benelux

IMG_20160604_180547Polo Waalre wordt algemeen beschouwd als het grootste en beste polo-event in de Benelux. Onder de noemer ‘A day at the polo’ vindt tot en met zondag 19 juni de zevende editie plaats op Landgoed Eeckenrhoode onder de rook van Eindhoven. Zes internationale teams, met deelnemers uit Argentinië en de regio, strijden om de zilveren Polo Waalre Wissel Bokaal en de Hublot Cup. Het evenement onderscheidt zich door de kwalitatief hoogwaardige organisatie en hospitality in combinatie met de Brabantse lifestyle, gemoedelijkheid en hartelijkheid (bron: persbericht).

Polo Waalre is niet alleen een begrip in de regio, maar spreekt ook landelijk en tot ver buiten onze landsgrenzen tot de verbeelding. Publiek en bedrijfsleven kunnen volop volop genieten van paardensport op een hoog, internationaal niveau, maar kunnen elkaar ook ontmoeten in een sfeervolle omgeving. Hiervoor staat op het prachtige landgoed een heus polo-village waar publiek en gasten zich kunnen onderdompelen in het Bourgondische Brabantse buitenleven. Tijdens Polo Waalre strijden zes internationale poloteams om de zilveren Polo Waalre Wissel Bokaal en de Hublot Cup. Een Engelse commentator geeft live uitleg over het wedstrijdverloop. Geheel volgens traditie zal het publiek na de wedstrijden het veld betreden om de plaggen weer op hun plaats te leggen (‘treading in’).

Zaterdag is de befaamde Polo Night die druk wordt bezocht door het bedrijfsleven om relaties te ontvangen. Maar ook familie en vrienden kunnen deelnemen aan dit sportief avondje met culinaire verwennerij door lokale toprestaurants. Er zijn twee wedstrijden en een polodemonstratie. De feestavond wordt afgesloten met een After Party voor alle gasten en spelers in het centrale Business Paviljoen. Polo Waalre besluit op zondag (Vaderdag) vanaf 14.00 uur met de Business Finals. Terwijl de halve finales en de finale worden gespeeld, genieten de gasten van het gemoedelijk ontmoeten van relaties, familie, vrienden en bekenden. Tijdens de Business Finals is er ook een speciaal ontvangst namens de goede doelen waarbij vele (regionale) bestuurders aanwezig zullen zijn. Omstreeks 18.30 uur is de prijsuitreiking. Tickets: zie website.

Lees ook:Gemeentehuis Waalre mogelijk niet verloren
Lees ook:Polo in the City 2011 in Amsterdamse Bos
Lees ook:Sp!ts Careerevent in de Jaarbeurs
Lees ook:Westerpop in Delft
Lees ook:Burgemeester Amsterdam krijgt Europa Cup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>