Burgemeester Amsterdam krijgt Europa Cup

Donderdag 18 april krijgt burgemeester Eberhard van der laan van Amsterdam de Europa League Cup.  Michel Platini, voorzitter van de Europese voetbalunie UEFA, overhandigt de bokaal  in de Beurs van Berlage. De Fransman komt de Europa League-cup brengen, omdat de finale van de Europa League op 15 mei in de Amsterdam ArenA wordt gespeeld.

De wedstrijd is uitverkocht, maar de bokaal is tot dit tijd is de bokaal op verschillende plekken in de stad te zien. Patrick Kluivert, ambassadeur van de Europa League, brengt de cup na de overdacht in de Beurs van Berlage per boot naar het Olympisch Stadion. Daarnaast is ook een delegatie van Atletico Madrid in Amsterdam aanwezig: de Spaanse voetbalclub won afgelopen seizoen de Europa League.

Lees ook:Finale UEFA Europe League in de Amsterdam ArenA
Lees ook:This Art Fair in de Beurs van Berlage
Lees ook:Filmevenement gaat aan neus Amsterdam voorbij
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Chocoa 2015 – chocolade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>