Helderse Visserijdagen 2015 in Den Helder

downloadVrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus beleeft Den Helder voor de zesde keer de Helderse Visserijdagen. Het festijn begint dit jaar op vrijdagavond, met een ouderwetse avondmarkt, een nautische markt, drie podia en mobiel entertainment. Zaterdag vindt het Jutters Vis-tival plaats met tien koren uit alle windstreken op vier podia en zondag wordt na de kerkdienst de jaarlijkse roeiwedstrijd gehouden.

Zie ook: Mosselfeesten Yerseke

Op zaterdag en zondag zijn er kinderpleinen, nautische markt, gewone markt, straattheater, optredens op podia en openstelling van de kotters. Langs de kade van het Marinemuseum liggen diverse vissersboten en op de kade zijn oude ambachten te bekijken. In samenwerking met het Marinemuseum komen er dit jaar meer nautische ambachten. De roeiwedstrijden op zondag beginnen zondag om 12.00 uur op de Binnenhaven voor Café Woud.

Lees ook:Wieringer VIStival 2015 in Den Oever
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2011
Lees ook:Zaterdag 16 juli: Wieringer VIStival 2016 in Den Oever
Lees ook:Havenfestival IJmuiden
Lees ook:Havendagen Zierikzee 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>