Boten Volvo Ocean Race vertrekken uit Scheveningen; koning bezoekt schip team Brunel

downloadKoning Willem-Alexander is zaterdagochtend een kijkje komen nemen op het Nederlandse schip van team Brunel. Het schip lag met de andere schepen die meedoen aan de Volvo Ocean Race in de Haven van Scheveningen. Alle schepen kwamen vrijdagochtend in alle vroegte de haven binnengevaren voor een tussenstop van ruim een dag.

Zie ook: Prinses Beatrix bezoekt Lemmer

Zaterdagmiddag vertrekken de zeven zeilschepen voor het laatste stuk van de slotetappe naar het Zweedse Göteborg. Om 12.00 uur vertrok het schip dat als eerste Scheveningen bereikte. De boten vertrekken met het verschil dat eerder in de etappe vanuit het Franse Lorient is opgebouwd. Op dit moment staat Team Brunel tweede en hoopt dat via een laatste goede etappe zo te houden; de boot van Abu Dhabi staat eerste in het klassement en is door de andere schepen niet meer te achterhalen.

Lees ook:Prinses Beatrix op bezoek in Lemmer
Lees ook:Volvo Ocean Festival in Haven Scheveningen
Lees ook:Muiderhardzeildagen 2009
Lees ook:Muiderhardzeildagen 2010
Lees ook:Muiderhardzeildagen 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>